Solomon Wigler, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare

Joi, 04 Februarie 2016, ora 17:05
1330 citiri
Solomon Wigler, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare
Foto: Arhiva Ziare.com

Solomon Wigler, fost consilier al primarului suspendat al Capitalei Sorin Oprescu, a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, intr-un dosar in care procurorii DNA l-au acuzat ca a luat mita de la un om de afaceri.

Decizia de joi a magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti este definitiva, asa ca Solomon Wigler va ajunge in scurt timp dupa gratii, transmit televiziunile de stiri.

In prima instanta, Wigler a fost condamnat de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti tot la patru ani de inchisoare, iar inculpatul a atacat sentinta cu apel, insa nu a obtinut o pedeapsa mai usoara.

Consilierul lui Oprescu, condamnat la 4 ani de inchisoare

Solomon Wigler a fost trimis in judecata, in iunie 2015, fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce a fost prins in timp ce primea mita in valoare de 25.000 de euro de la administratorului unei firme, pentru a obtine emiterea de catre Primaria Capitalei a unei autorizatii de ...citeste mai departe despre "Solomon Wigler, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare" pe Ziare.com

#Solomon Wigler inchisoare, #Solomon Wigler condamnat , #Stiri Administratie