Solomon Wigler neaga ca i-ar fi dat bani lui Oprescu din "atentiile" pe care le primea (rechizitoriu)

Vineri, 26 Iunie 2015, ora 20:11
915 citiri
Solomon Wigler neaga ca i-ar fi dat bani lui Oprescu din "atentiile" pe care le primea (rechizitoriu)
Foto: Arhiva Ziare.com

Solomon Wigler, consilier personal al primarului Capitalei, a recunoscut in fata procurorilor DNA ca a primit 204.000 euro de la administratorul unei firme (denuntator) pentru a-l ajuta sa obtina autorizatii de construire, insa neaga ca i-ar fi dat din acesti bani primarului general, Sorin Oprescu.

Solomon Wigler mai sustine ca suma primita era o "atentie" din partea administratorului, iar el nu a conditionat eliberarea autorizatiilor de remiterea vreunei sume de bani.

Potrivit rechizitoriului intocmit de DNA, Solomon Wigler a dat o declaratie la DNA pe data de 4 iunie, in care a recunoscut ca, in perioada iulie 2012 - iunie 2015, a pretins suma de 230.000 de euro de la Alexandru Claudiu Buciu, administrator la BMC INVEST SRL Lugoj, si a primit de la acesta 204.000 euro, in schimbul interventiei sale in vederea aprobarii in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a unor autorizatii pentru construirea a doua supermarketuri Kaufland in Capitala.

Astfel, Solomon Wigler ...citeste mai departe despre "Solomon Wigler neaga ca i-ar fi dat bani lui Oprescu din "atentiile" pe care le primea (rechizitoriu)" pe Ziare.com

#Solomon Wigler DNA, #Solomon Wigle mita Oprescu , #Stiri Administratie