Solutia Prefecturii pentru a scapa de aglomeratia de la Pasapoarte din Pipera: Mergeti la alte sedii!

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 14:08
1078 citiri
Solutia Prefecturii pentru a scapa de aglomeratia de la Pasapoarte din Pipera: Mergeti la alte sedii!
Foto: Arhiva Ziare.com

Prefectura Bucuresti le recomanda celor care vor sa isi faca pasaport sa nu mai vina la sediul ultraaglomerat din Pipera, ci sa mearga la celelalte sedii ale Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti.

Precizarile au loc in contextul in care in ultima perioada la Serviciul de Pasapoarte din Pipera sunt cozi interminabile.

Prefectura precizeaza ca Serviciul Pasapoarte Bucuresti are sedii in:

Soseaua Pipera nr. 49 Sector 2

Piata Amzei nr. 13, Sector 1

str. Ion Tuculescu nr. 42, Sector 3

str. Straduintei nr. 1, Sector 4

str. Virtutii nr. 1-3, Sector 6

Pentru a evita supraaglomerarea unora dintre ghisee bucurestenilor li se recomanda sa se informeze in prealabil, deoarece se pot prezenta la oricare dintre sediile mentionate.

De asemenea, Prefectura spune ca, de la sfarsitul lunii mai, a fost prelungit programul de lucru cu publicul la toate ghiseele si a fost suplimentat personalul prin detasarea din alte structuri ale Ministerului Afacerilor Intern.

In ultimele zile, la Serviciul de Pasapoarte din Pipera au fost cozi interminabile, pe retelele de socializare circuland fotografii cu sute de oameni care stau la rand chiar si cate sase ore, unii veniti inca de la 4:00 dimineata.

Potrivit epasapoarte.ro, se pot face programari online pentru eliberarea de pasapoarte in Bucuresti doar la punctele din Piata Amzei si cel din Pipera, insa pentru restul lunii iunie mai pot fi facute rezervari doar dupa ora 16.30.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#solicitanti eliberare pasapoarte, #aglomeratie eliberare pasapoarte , #Stiri Administratie