Cum scapam de traficul de cosmar din Bucuresti: Mereu verde la semafor pentru RATB si impozit redus daca n-ai masina

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 07:07
959 citiri
Cum scapam de traficul de cosmar din Bucuresti: Mereu verde la semafor pentru RATB si impozit redus daca n-ai masina
Foto: Ziare.com

Descurajarea transportului cu autoturismul in oras este marea provocare pentru imbunatatirea circulatiei din Capitala. Specialistii propun multe masuri in acest sens, ramane de vazut pe care le vor adopta autoritatile.

Alternativa unui transport public accesibil si de calitate este principala modalitate de a reduce numarul masinilor care circula pe strazi. Dar pentru un transport public rapid este nevoie sa mai scada din presiunea traficului actual, astfel ca trebuie luate masuri in paralel, explica pentru Ziare.com Sorin Lenus Negrea, unul dintre autorii Planului de Mobilitate Urbana Durabila (PMUD) Bucuresti - Ilfov.

Sa-si lase masina la periferie. Dar cum?

"Ce se poate face imediat este sa creezi acele parcari de tip park-and-ride, unele la nivelul soselei de centura, altele in interior, in vecinatatea anumitor noduri de transport importante, unde cei care vin zilnic din afara orasului sa poata sa-si lase masinile in siguranta si sa continue calatoria cu un vehicul de ...citeste mai departe despre "Cum scapam de traficul de cosmar din Bucuresti: Mereu verde la semafor pentru RATB si impozit redus daca n-ai masina" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trafic Bucuresti RATB masini , #Stiri Administratie