Somaj tehnic la Ford. Ponta: Cu si fara Ford, tot vom face autostrada Pitesti-Craiova

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 18:53
1133 citiri
Somaj tehnic la Ford. Ponta: Cu si fara Ford, tot vom face autostrada Pitesti-Craiova

Prim-ministrul Victor Ponta a precizat ca autostrada Pitesti-Craiova se va realiza "cu sau fara Ford" in orasul din Oltenia, subliniind ca somajul tehnic al angajatilor de la producatorul auto, din aceasta saptamana, a fost cauzat de problemele pietei de profil din Europa.

"Ford n-a avut o saptamana de somaj tehnic pe problema cand vom face autostrada, ci pe faptul ca, stiti prea bine, piata auto din Europa are niste probleme de ceva vreme", a declarat Victor Ponta, dupa intalnirea avuta cu premierul bulgar, Boiko Borisov, la Craiova.

Premierul a facut referire la faptul ca salariatii Ford au fost nevoiti sa intre in somaj tehnic pentru o saptamana, din cauza ca cererea de Ford B-Max pe piata europeana a scazut.

"Sunt convins ca vor face investitii, sunt absolut convins ca, cu si fara Ford, tot vom face autostrada Pitesti-Craiova. (...) Sa nu legam lucrurile intre ele doar ca sa vorbim, ca doar nu acum au stat o saptamana ca nu facem noi peste un an autostrada.

Eu vreau sa ...citeste mai departe despre "Somaj tehnic la Ford. Ponta: Cu si fara Ford, tot vom face autostrada Pitesti-Craiova" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta autostrada Craiova Pitesti, #Ponta Ford autostrada Craiova , #Stiri Administratie