Sorin Oprescu, retinut: Perchezitii de amploare in Bucuresti, Bacau, Calarasi si Ilfov

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 09:21
1116 citiri
Sorin Oprescu, retinut: Perchezitii de amploare in Bucuresti, Bacau, Calarasi si Ilfov
Foto: Digi Tv - casa de la Ciolpani a lui Sorin Oprescu

Perchezitii de amploare au loc duminica, in Bucuresti, Bacau, Calarasi si Ilfov, in dosarul de mita al primarului Capitalei, Sorin Oprescu.

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile au inceput duminica la ora 6.00 si au loc la locuintele primarului, dar si la trei institutii publice - Primaria Capitalei, Administratia Cimitirelor si Centrul Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Mogosoaia.

Sorin Oprescu detine mai multe imobile, in Bucuresti si in apropierea Capitalei. Casa din Ciolpani are o suprafata de aproximativ 500 de metri, potrivit B365.ro. Apartamentul din oras se afla pe strada Popa Savu, in apropiere de Parcul Kiseleff.

La perchezitiile de la casa de la Ciolpani se afla si Sorin Oprescu, informeaza Digi 24.

Un comunicat DNA confirma ca duminica sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii, situate in municipiul Bucuresti, si judetele Bacau, Calarasi si Ilfov, din care 3 sunt sediile unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati ...citeste mai departe despre "Sorin Oprescu, retinut: Perchezitii de amploare in Bucuresti, Bacau, Calarasi si Ilfov" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Oprescu retinut, #Sorin Oprescu flagrant mita, #Primarul Capitalei mita , #Stiri Administratie