Sorin Ovidiu Vintu a fost colaborator al Securitatii - decizie in instanta

Marti, 30 Iunie 2015, ora 13:51
1288 citiri
Sorin Ovidiu Vintu a fost colaborator al Securitatii - decizie in instanta
Foto: Facebook/Sorin Ovidiu Vintu

Sorin Ovidiu Vintu a fost colaborator al Securitatii, a decis, marti, Curtea de Apel Bucuresti, care a admis cererea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, hotararea nefiind definitiva.

"Admite cererea formulata de reclamantul Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in contradictoriu cu paratul Vintu Sorin Ovidiu. Constata ca paratul Vintu Sorin Ovidiu a avut calitatea de colaborator al Securitatii", se arata in decizia Curtii de Apel Bucuresti.

Hotararea nu este definitiva si poate fi contestata de Sorin Ovidiu Vintu la instanta suprema.

CNSAS: Sorin Ovidiu Vintu a fost colaborator al Securitatii

In septembrie 2014, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a trimis Curtii de Apel Bucuresti dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu si a cerut instantei sa constate calitatea acestuia de lucrator sau de colaborator al Securitatii.

Sorin Ovidiu Vintu ar fi semnat un angajament de colaborare in anii '80, cand era in ...citeste mai departe despre "Sorin Ovidiu Vintu a fost colaborator al Securitatii - decizie in instanta" pe Ziare.com

#Sorin Ovidiu Vintu colaborat Securitate CAB, #Vintu colaborator securitate Curte Apel Bucuresti, #Sorin Ovidiu Vintu Securitate , #Stiri Administratie