Sorina Pintea s-a dus in control, in premiera, la un spital privat: Sanador spune ca a vizat Unitatea de primiri urgente

Joi, 23 Mai 2019, ora 22:32
847 citiri
Sorina Pintea s-a dus in control, in premiera, la un spital privat: Sanador spune ca a vizat Unitatea de primiri urgente
Foto: Facebook / Sorina Pintea (Arhiva)

Reprezentanti ai Clinicii Sanador din Capitala au precizat, joi, in urma controlului inopinat efectuat de ministrul Sorina Pintea in unitatea medicala, ca vizita a vizat Unitatea de Primiri Urgente, iar ministrul a venit insotit de directorul DSP.

"Spitalul Sanador, cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, a primit astazi (joi, n.red) vizita ministrului sanatatii Sorina Pintea si a directorului DSP. Asa cum am anuntat in repetate randuri, echipa noastra este deschisa oricand spre dialog cu institutiile statului din domeniul medical", informeaza reprezentanti ai spitalului privat.

Potrivit aceleiasi surse, Sorina Pintea a vizitat si sectia de Terapie Intensiva a unitatii spitalicesti.

"Ministrul Sorina Pintea a facut un scurt tur al spitalului. Vizita ministrului a vizat Unitatea de primiri urgente, cea mai complexa la ora actuala din spitalele private din Romania. De asemenea, ministrul a vizitat si sectia de Terapie intensiva", potrivit reprezentantilor Sanador.

Acestia au concluzionat spunand ca, in cadrul acestei vizite, au avut loc si discutii intre ministrul Sanatatii si o parte dintre medicii unitatii.

Precizarile vin dupa ce Sorina Pintea a efectuat, joi, un control inopinat la clinica privata Sanador. Este primul control de acest gen pe care ministrul Sanatatii il efectueaza in cadrul unei unitati spitalicesti private.

Sorina Pintea a efectuat de-a lungul timpului mai multe vizite inopinate in spitale publice.

#Sorina Pintea vizita Sanador , #Stiri Administratie