SOV intareste statul. Ce "golanasi" isi mai fac bagajul?

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 07:38
802 citiri
SOV intareste statul. Ce "golanasi" isi mai fac bagajul?

Dupa momentul care a decis probabil soarta alegerilor din 2009 - v-a placut la Vintu azi-noapte? - Sorin Ovidiu Vintu spunea sfidator intr-un interviu: "Intariti-va statul!".

Si iata cum SOV insusi devine, fara voie, un actor important al acestei intariri a statului, deocamdata prin curatire. Caderea lui Bogdan Olteanu si intreg scandalul de coruptie din jurul numirii guvernatorului Deltei Dunarii in 2008 reprezinta fara indoiala una dintre cele mai importante evolutii ale acestui an.

Bogdan Olteanu nu era oricine in PNL. In toata guvernarea Tariceanu el a fost probabil cel mai puternic om din partid si cel care practic a dictat marile decizii politice ale perioadei. Stiu de la oameni foarte bine implicati in guvernarea de atunci ca practic CPT, nas, nu iesea din cuvantul lui Olteanu, fin, care lega si desfacea absolut toate sforile in combinatie cu tovarasul sau Viorel Hrebenciuc.

Deci daca cineva stie tot despre PNL-ul acelor ani, si probabil nu numai, acela este Bogdan ...citeste mai departe despre "SOV intareste statul. Ce "golanasi" isi mai fac bagajul?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Olteanu trafic influenta, #Tariceanu Mihaiu Vantu , #Stiri Administratie