SOV - spectacolul lepadarii de Satana

Luni, 01 August 2016, ora 20:16
782 citiri
SOV - spectacolul lepadarii de Satana

Sorin Ovidiu Vintu nu a ajuns numai prin propriile puteri sa construiasca un imperiu din varful caruia sa cumpere nu numai pozitii in stat, ci halci din Romania.

SOV a ajuns acolo pentru ca i s-a permis, chiar mai mult, pentru ca drumul i-a fost pavat de lacomia si ticalosia celor care i-au vandut aceste halci.

Nu SOV si-a construit imperiul. "Golanasii" cumparati au fost caramizile imperiului. El a stiut doar sa faca afaceri profitabile.

Pentru toate prejudiciile suferite de stat din cauza lui SOV, pentru toate numirile cumparate de el, pentru toate sfidarile pe care SOV si le-a permis, nu el mi se pare principalul vinovat, ci aceia care i-au oferit oportunitatea de a le comite.

Dar diferenta dintre el si cei care pana mai ieri faceau coada sa-i sarute inelul este ca el isi ispaseste vinovatiile. Si ispasirile se aduna. Are deja trei condamnari si doua dosare in curs. Probabil ca va mai petrece ani buni in puscarie. Asta inseamna ca nu are prea multe de pierdut si unui om ...citeste mai departe despre "SOV - spectacolul lepadarii de Satana" pe Ziare.com

#SOV Tariceanu Olteanu, #Nicusor Dan Liviu Mihaiu USB , #Stiri Administratie