Spaga merge inainte: Primar prins in flagrant delict, cand primea mita 10.000 de lei

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 14:53
1059 citiri
Spaga merge inainte: Primar prins in flagrant delict, cand primea mita 10.000 de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul unui oras din Bacau a fost arestat preventiv, dupa ce a fost prins cand primea 10.000 de lei de la reprezentantii unei firme din Iasi.

Tribunalul Bacau a emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele primarului orasului Darmanesti, Constantin Spiridon, pentru luare de mita in forma continuata, el fiind acuzat ca a primit 10.000 de lei de la reprezentantii unei firme de consultanta din Iasi, suma reprezentand o parte din comisionul pretins dintr-un contract incheiat intre primarie si societatea respectiva.

De asemenea, magistratii au dispus arestarea preventiva a celor doi reprezentanti ai firmei iesene - administratorul societatii Andersen Consulting Group SRL, Marin Costia, si directorul de vanzari Laurentiu Zberianu -, pentru dare de mita.

Potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Bacau, primarul Constantin Spiridon a fost prins in flagrant de ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA), in municipiul Bacau, intr-o masina, in timp ce ...citeste mai departe despre "Spaga merge inainte: Primar prins in flagrant delict, cand primea mita 10.000 de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primar flagrant mita, #primar Darmanesti spaga , #Stiri Administratie