Spitale sau catedrale? Consilierii de la Sectorul 1 nu se pun de acord - se cere consultarea cetatenilor

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 18:38
1012 citiri
Spitale sau catedrale? Consilierii de la Sectorul 1 nu se pun de acord - se cere consultarea cetatenilor
Foto: Catedrala Neamului

E scandal la sedintele Consiliului Local de la Sectorul 1. Banii alocati Catedralei Mantuirii Neamului sunt marul discordiei.

Clotilde Armand, consilier local in Sectorul 1, a declarat ca Uniunea Salvatia Bucurestiul (USB) s-a opus propunerii primarului Dan Tudorache de a aloca zece milioane de lei de la bugetul Sectorului 1 pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului, fara o dezbatere publica.

In schimb, USB a propus ca la sedinta Consiliului de joi sa fie alocata o suma de doua milioane de lei pentru acest proiect, urmand ca pentru restul sumei sa se organizeze o dezbatere, iar cetatenii sa aleaga daca banii trebuie alocati pentru Catedrala sau pentru spitale.

"Noi am insistat foarte mult sa se aloce niste bani pentru spitale. (...) Noi o sa organizam pentru prima data o dezbatere publica si pe Internet si cu intalniri cu oamenii, cu reprezentantii asociatilor cetatenilor din Sectorul 1 si o sa ...citeste mai departe despre "Spitale sau catedrale? Consilierii de la Sectorul 1 nu se pun de acord - se cere consultarea cetatenilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Clotilde Armand bani Catedrala, #fonduri Catedrala Mantuirii Neamului, #constructie Catedrala costuri , #Stiri Administratie