SRI: 9 straini suspectati de actiuni de terorism au fost declarati indezirabili - Ce masuri au mai fost luate

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 10:31
892 citiri
SRI: 9 straini suspectati de actiuni de terorism au fost declarati indezirabili - Ce masuri au mai fost luate
Foto: SRI

Noua cetateni straini suspectati de actiuni care au legatura cu terorismul au fost declarati indezirabili in acest an si indepartati de pe teritoriul national prin decizii ale Curtii de Apel Bucuresti, la propunerea Serviciului Roman de Informatii (SRI), alte 246 de persoane fiind oprite la granita din aceleasi motive, a informat, purtatorul de cuvant al institutiei, Ovidiu Marincea.

"SRI, ca autoritate nationala in domeniul antiterorismului, isi reitereaza eforturile in vederea prevenirii oricaror amenintari teroriste la adresa Romaniei si a aliatilor sai. In ceea ce priveste numarul de expulzari ale persoanelor suspectate de actiuni care au legatura cu terorismul, in 2015, la propunerea SRI, Curtea de Apel Bucuresti a pus in aplicare masura de declarare ca indezirabil in cazul a noua cetateni straini care reprezentau o amenintare pe profil antiterorist, acestia fiind indepartati de pe teritoriul national.

De asemenea, tot la propunerea SRI, Ministerul Afacerilor Interne a pus ...citeste mai departe despre "SRI: 9 straini suspectati de actiuni de terorism au fost declarati indezirabili - Ce masuri au mai fost luate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SRI straini terorism, #SRI masuri terorism, #SRI terorism , #Stiri Administratie