SRI ne invata pe Facebook cum sa ne protejam de spionii straini

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 17:52
938 citiri
SRI ne invata pe Facebook cum sa ne protejam de spionii straini
Foto: Facebook / SRI

Serviciul Roman de Informatii (SRI) le atrage atentia celor care ocupa diverse pozitii cheie si au acces la informatii ca ar putea deveni tinte pentru spioni, asa ca le recomanda sa semnaleze daca ceva li se pare in neregula, folosind modalitatile prezentate pe site-ul institutiei.

"Tinta principala a unei activitati de spionaj este persoana care, prin statut si atributii profesionale, are acces la informatiile de interes pentru o entitate straina, care poate influenta luarea unor decizii sau deveni un canal de transmitere a unor mesaje in detrimentul intereselor nationale. Si pentru ca semnalarile venite din partea ta pot fi uneori vitale in prevenire, te rugam sa accesezi si informatiile din sectiunea 'Ce poti face tu'", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a SRI, care face trimitere la site-ul Serviciului Roman de Informatii.

SRI: Zeci de mii de atacuri cibernetice au vizat institutii ale statului in ultimele 48 de ore ...citeste mai departe despre "SRI ne invata pe Facebook cum sa ne protejam de spionii straini" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SRI risc terorism, #spionaj Romania, #riscuri terorism , #Stiri Administratie