SRI si SIE nu ar trebui desfiintate, insa adevarul e ca se fuge de raspunsuri

Miercuri, 17 August 2016, ora 12:01
1046 citiri
SRI si SIE nu ar trebui desfiintate, insa adevarul e ca se fuge de raspunsuri

Articolul scris de fostul sef al Cancelariei Prezidentiale Catalin Avramescu pentru Ziare.com, in care se cerea desfiintarea Serviciului Roman de Informatii si a Serviciului de Informatii Externe, a fost un mic hit pe retelele de socializare. E si normal, la o asemenea propunere.

Cu tot respectul pentru domnul Avramescu, propunerea este cel putin neserioasa. SRI si SIE nu ar trebui desfiintate, oricate probleme ar avea. Va dati seama ce ar insemna, logistic, desfiintarea si infiintarea a doua institutii care se ocupa cu protejarea securitatii nationale a Romaniei? Ne-am permite un asemenea haos?

Mai important, chiar e singura solutie? Daca sunt probleme - si inclin sa spun ca sunt probleme la cele doua institutii - de ce sa nu fie reformate? De ce sa nu fie dati oamenii incompetenti/corupti/inadecvati afara? De ce sa nu fie reformate structurile lor interne pentru o functionare mai buna? Daramam tot blocul ca sa prindem raufacatorul de la etajul 4?

In loc sa avem propuneri de ...citeste mai departe despre "SRI si SIE nu ar trebui desfiintate, insa adevarul e ca se fuge de raspunsuri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SIE SRI desfiintate, #Catalin Avramescu SRI SIE , #Stiri Administratie