SRS, la iesirea din inchisoare: Nu ma mai intorc intr-un Parlament sucombat, asemanator celui din Rusia

Joi, 25 Iunie 2015, ora 17:57
1337 citiri
SRS, la iesirea din inchisoare: Nu ma mai intorc intr-un Parlament sucombat, asemanator celui din Rusia
Foto: B1TV

Sorin Rosca Stanescu a stat de vorba, joi dupa-amiza, cu jurnalistii, care l-au asteptat la iesirea din Penitenciarul Jilava. Fostul senator liberal a fost eliberat conditionat, dupa aproape noua luni de detentie, in dosarul Rompetrol.

Rosca Stanescu a promis ca, de acum, va lupta ca in spatele sarmei ghimpate a inchisorii sa ajunga mai putin oameni nevinovati.

"Voi lupta sa fie cat mai putine victime si mai putini raufacatori. Voi incerca, dupa cateva zile de pauza, dupa ce ma duc, cum e firesc, sa imi fac un control medical, sa vad cum pot pune umarul ca in spatele sarmei ghimpate din spatele meu sau fie mai putini oameni nevinovati si in spatele dvs. (al jurnalistilor - n.red.) sa fie mai putini raufacatori", a declarat Sorin Rosca Stanescu.

Intrebat cat a imbatranit in cele noua luni petrecute in spatele gratiilor, fostul parlamentar a raspuns ca el nu vede lucrurile asa, povestind, totodata, ce activitati a avut in inchisoare.

"E greu sa spun, am lucrat foarte mult, am ...citeste mai departe despre "SRS, la iesirea din inchisoare: Nu ma mai intorc intr-un Parlament sucombat, asemanator celui din Rusia" pe Ziare.com

#Rosca Stanescu Parlament Rusia, #Rosca Stanescu eliberat, #Rosca Stanescu inchisoare , #Stiri Administratie