Stenogramele coruptiei de Sarbatori intr-o scoala de fite din Bucuresti: "Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta?"

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 20:40
1112 citiri
Stenogramele coruptiei de Sarbatori intr-o scoala de fite din Bucuresti: "Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta?"
Foto: Geodruid

Profesorii de la scoala Maria Rosetti din Bucuresti au organizat un sistem de strangere de cadouri si bani pentru personalul scolar. Ei obliga parintii sa cotizeze cu sume mari pentru Craciun si Paste.

"Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta? Nu sunteti cartofi, nu sunteti oi, sa va invat!", tipa o profesoara la sedinta cu parintii dedicata strangerii dreptului, se arata in inregistrarea difuzata de Romania TV.

"La scoala 11, ei dau 100 de euro, de Craciun, Eu v-am intrebat: v-ati organizat?! Este in politica balcanica, romaneasca, de Sarbatori sa se ofere. Mi s-a spus ca aveti un buget de 50 de lei la 4 oameni. Cui dati aceste cadouri? Mi s-a spus: trei profesori si un director. Cealalta directoare are bube? Si copiii nu saluta doctorul, si femeile de serviciu?", se rasteste profesoara indignata la parintii care par ca nu vor sa de amai mult.

Unui parinte care spune ca mai mult de 2 milioane nu pot da, profesoara ii raspunde: "Foarte bine, astea va reprezinta". O mama ...citeste mai departe despre "Stenogramele coruptiei de Sarbatori intr-o scoala de fite din Bucuresti: "Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta?"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Scoala Maria Rosetti coruptie, #scoala Maria Rosetti spaga, #scoala profesoara spaga Maria Rosetti , #Stiri Administratie