Strain in Romania: Chiar daca nu toti romanii fura, furtul este acceptat

Joi, 26 Decembrie 2013, ora 12:10
998 citiri
Strain in Romania: Chiar daca nu toti romanii fura, furtul este acceptat
Foto: Arhiva personala a lui Damian Galvin

Damian Galvin a venit pentru prima data in Romania in 2003, cu niste prieteni, pentru a ajuta la renovarea unui spital din Constanta.

"Dupa o saptamana in Constanta, am ajuns in Bucuresti, pentru cateva zile, inainte de a pleca spre casa. Am decis atunci ca Bucurestiul este un fel de Argentina, dar in Europa. Un loc pe care il iubesc. Asa ca, fara prea multe prejudecati, am invatat sa iubesc Bucurestiul", povesteste Damian Galvin pentru Ziare.com.

Dupa acest prim contact cu Romania, a revenit in urmatorii patru ani, pentru a-si petrece vacantele aici. "In fiecare an, impreuna cu echipe de voluntari, am renovat orfelinate si spitale. Restul timpului ma bucuram de frumusetile tarii. In 2004 am descoperit Brasovul. Dupa o zi petrecuta in Brasov am decis ca vreau sa fac un imprumut la banca sa-mi cumpar o garsoniera acolo, sa o folosesc in vacante. A fost dragoste la prima vedere. Facusem chiar o pagina de Internet pentru a inchiria casa, in care imi exprimam sentimentele legate de ...citeste mai departe despre "Strain in Romania: Chiar daca nu toti romanii fura, furtul este acceptat" pe Ziare.com

#Damian Galvin Romania, #Damian Galvin Brasov , #Stiri Administratie