Strangere de fonduri pentru Andreea, ultima victima de la Colectiv: 15.000 de dolari in 3 ore

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 17:41
1179 citiri
Strangere de fonduri pentru Andreea, ultima victima de la Colectiv: 15.000 de dolari in 3 ore
Foto: generosity.com

Andreea "Beavy" Chiriac este cea mai recenta victima a tragediei din clubul Colectiv. Dupa ce s-a zbatut 3 zile intre viata si moarte, in sectia de Terapie Intensiva a spitalului Sf. Pantelimon, tanara in varsta de numai 27 de ani a plecat azi dintre noi.

In urma a ramas o familie indurerata, dar si o grea povara financiara, pe care prietenii incearca acum sa o ridice de pe umerii celor dragi prin intermediul unei platforme dedicate actelor caritabile.

A murit o tanara de 27 de ani - bilantul tragediei a ajuns la 32 de morti

Andreea era singura speranta a familiei sale de a nu-si pierde casa, dupa ce greutatile produse de un credit in franci elvetieni i-au adus pe executorii bancii in fata usii.

La numai 27 de ani, Beavy se lupta pe cont propriu sa stinga o datorie de 133.000 de dolari (538.555,75 lei), pentru ca sora ei mai mica, Roxana-Mihaela Chiriac, sa nu ajunga in strada, impreuna cu tatal lor.

"In plin 'boom' financiar, in 2008, familia ei a contractat un credit ...citeste mai departe despre "Strangere de fonduri pentru Andreea, ultima victima de la Colectiv: 15.000 de dolari in 3 ore" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Andreea Beavy Chiriac Colectiv, #decedat incendiu Colectiv, #strangere fonduri Colectiv , #Stiri Administratie