Succesorul lui Mazare la Constanta: Mamaia nu va muri, dar pe mine nu ma veti vedea pe car alegoric

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 22:47
892 citiri
Succesorul lui Mazare la Constanta: Mamaia nu va muri, dar pe mine nu ma veti vedea pe car alegoric
Foto: Facebook/Decebal Fagadau

Primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau, spune ca statiunea Mamaia "nu va muri", chiar daca a existat un moment de "inghetare" in cea ce priveste evenimentele, insa precizeaza ca nu este rolul Primariei sa le initieze, iar el nu va urca "nici pe scena, nici pe car alegoric".

Decebal Fagadau a declarat jurnalistilor, vineri, la finalul sedintei Consiliului Local, ca rolul Primariei nu este de a initia evenimente in Mamaia, ci de a facilita organizarea acestora.

"Vreau sa-i asigur pe toti operatorii economici din Mamaia si pe turisti ca statiunea nu este una care va muri, doar ca ordinea prioritatilor a fost schimbata. In momentul de fata in statiunea Mamaia se desfasoara evenimente. A fost un moment de recul, de inghetare, in care toata lumea avea asteptari si astepta de la cineva sa faca aceste evenimente. Rolul Primariei nu este acela de a initia aceste evenimente, ci de a facilita organizarea de evenimente.

Vom face in continuare o promovare a evenimentelor si vom ...citeste mai departe despre "Succesorul lui Mazare la Constanta: Mamaia nu va muri, dar pe mine nu ma veti vedea pe car alegoric" pe Ziare.com

#Decebal Fagadau probleme Constanta, #incasari Constanta sezon estival, #borduri Constanta, #ponei Constanta, #promenada Cpnstanta primar , #Stiri Administratie