"Sunt aerofob, dar ma tratez" - proiect pentru vindecarea fricii de avion, in premiera in Romania

Joi, 27 August 2015, ora 21:11
1101 citiri
"Sunt aerofob, dar ma tratez" - proiect pentru vindecarea fricii de avion, in premiera in Romania
Foto: Ziare.com

Un proiect pilot pentru tatarea fricii de a calatori cu avionul, intitulat "Sunt aerofob, dar ma tratez" si in care psihoterapeuti si personal aeronautic vor explica prin materiale video sau direct cat este de sigur transportul aerian, a fost lansat joi.

Proiectul a fost lansat de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti in parteneriat cu Tarom, va incepe la jumatatea lunii octombrie si se va desfasura in fiecare zi de sambata, pe durata a sase saptamani, o sedinta avand intre doua si patru ore.

"Ne-am ales sloganul 'Sunt aerofob, dar ma tratez' inspirati de filmul 'Sunt timid, dar ma tratez'. Initiativa acestui proiect a fost determinata de obiectivul de a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate, luand in calcul faptul ca, din punct de vedere statistic, 1 din 5 oameni sufera de aerofobie", a declarat Valentin Iordache, director al Departamentului Comunicare si Relatii Publice al Companiei Aeroporturi Bucuresti.

Care e riscul sa mori cand zbori cu avionul?

Acesta ...citeste mai departe despre ""Sunt aerofob, dar ma tratez" - proiect pentru vindecarea fricii de avion, in premiera in Romania" pe Ziare.com

#proiect frica avion, #proiect frica calatorie avion, #proiect Tarom frica avion , #Stiri Administratie