Suntem sufocati zilnic in metrou: Metrorex recunoaste ca e aglomeratie si cere scuze. Solutii?

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 13:17
1143 citiri
Suntem sufocati zilnic in metrou: Metrorex recunoaste ca e aglomeratie si cere scuze. Solutii?

Peste 600.000 de persoane aleg sa calatoreasca zilnic cu metroul in Bucuresti, iar la orele de varf aglomeratia este insuportabila. Metrorex cunoaste situatia si sustine ca, atunci cand fluxul de calatori este crescut, introduce in circulatie trenuri suplimentare.

Cu toate acestea, la orele la care bucurestenii se duc sau se intorc de la serviciu, metrourile sunt arhipline, iar faptul ca garniturile ar fi suplimentate nu pare sa ajute prea mult.

De exemplu, la statia Piata Unirii 2, unii dintre calatori nu se pot urca in primul metrou din cauza aglomeratiei, ci il asteapta chiar pe al treilea sau al patrulea. In alte statii, desi calatorii reusesc sa se urce, inghesuiala din interior este apasatoare si la propriu, si la figurat.

La toate acestea se adauga faptul ca mersul metrourilor este ingreunat uneori din cauza defectiunilor tehnice, care duc la intarzieri, blocaje sau chiar suspendarea circulatiei pe anumite tronsoane.

Probleme matinale la metrou: Circulatie blocata si ...citeste mai departe despre "Suntem sufocati zilnic in metrou: Metrorex recunoaste ca e aglomeratie si cere scuze. Solutii?" pe Ziare.com

#aglomeratie metrou, #aglomeratie Metrorex, #interval circulatie metrouri , #Stiri Administratie