Suparat ca Justitia este "scapata de sub control", Tariceanu o ataca pe Kovesi: "I-a dat cineva un mandat sa ia parlamentarii la rand?"

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 22:10
873 citiri
Suparat ca Justitia este "scapata de sub control", Tariceanu o ataca pe Kovesi: "I-a dat cineva un mandat sa ia parlamentarii la rand?"
Foto: Captura video Digi24

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, care a facut, duminica, in mod oficial apel la parlamentari sa nu mai aprobe nicio cerere primita de la DNA, a atacat-o direct si pe sefa institutiei, Laura Codruta Kovesi, despre care a declarat ca sufera de "betia puterii" si ca face "vanatoare de oameni in Romania".

Situatie incredibila: Senatul Romaniei cere oficial blocarea activitatii DNA

Potrivit sefului Senatului, "DNA si-a fixat ca tinta anchetarea cu exclusivitate a membrilor Parlamentului". Acesta sustine ca a facut apelul de duminica seara pentru ca nu i se pare normal sa fie redeschise, in ajun de alegeri, dosare care "dospesc de ani de zile".

"In loc sa decida alegatorii pe cine scot din campanie, decide DNA", a spus Tariceanu la Digi24.

Acesta sustine ca a vrut sa atraga atentia prin apelul sau ca Parlamentul este de multa vreme tinta unei campanii de discreditare.

"Este antrenata o institutie importanta in jocurile politice din Romania", a declarat ...citeste mai departe despre "Suparat ca Justitia este "scapata de sub control", Tariceanu o ataca pe Kovesi: "I-a dat cineva un mandat sa ia parlamentarii la rand?"" pe Ziare.com

#Tariceanu apel Parlament DNA, #Tariceanu blocare DNA, #Tariceanu apel parlamentari , #Stiri Administratie