Suparati pe noul Cod Fiscal, avocatii se gandesc la greva generala - Ce ar insemna asta

Sambata, 23 Mai 2015, ora 18:28
1102 citiri

Baroul Alba va propune in cadrul forurilor nationale ale Uniunii Nationale a Barourilor declansarea unei greve generale a avocatilor ca masura de protest fata de schimbarile privind sistemul de pensii si domeniul fiscal.

Decanul Baroului Alba, avocatul Ioan Rus, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca baroul va propune in forurile de conducere ale Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si la congresul national, care ar urma sa aiba loc luna viitoare, abordarea unor forme de protest fata de schimbarile legislative si fiscale care ii influenteaza pe cei care activeaza in aceasta profesie.

Rus a spus ca este nevoie de o actiune comuna la nivel national, care ar putea merge pana la declansarea unei greve generale in sistem, iar Baroul Alba va sustine o astfel de masura.

Potrivit acestuia, nemultumirile avocatilor sunt legate de schimbarile privind sistemul de pensii si domeniul fiscal, dar si suprataxarea proceselor civile.

La randul sau, avocatul Mihai Baco, ...citeste mai departe despre "Suparati pe noul Cod Fiscal, avocatii se gandesc la greva generala - Ce ar insemna asta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva generala avocati Codul Fiscal , #Stiri Administratie