Tablourile lui Valcov valorau o avere: Cat costau operele de arta si cum a pus mana pe ele

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:31
1345 citiri
Tablourile lui Valcov valorau o avere: Cat costau operele de arta si cum a pus mana pe ele
Foto: Andy Warhol/"Victor Hugo"

Lucrarile de arta gasite la perchezitiile din dosarul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov au valori cuprinse intre 1.200 de euro, precum este "Prapor", de Horia Bernea, si 114.000 de euro, un tablou semnat de pictorul Auguste Renoir, intitulat "Femme nue couchee".

Anchetatorii au identificat cele aproximativ o suta de tablouri gasite la perchezitiile din dosarul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov si le-au trimis la expertiza unor specialisti evaluatori si muzeografi, printre operele de arta fiind si trei lucrari semnate Pablo Picasso.

Surse judiciare au declarat ca printre tablourile identificate se afla trei opere de arta semnate Pablo Picasso - "Lupta Centaurilor, III", "Pictor in atelier" si "Regele".

De asemenea, au mai fost identificate tablourile: "Portret" - de Rudolf Schweitzer-Cumpana, "Micul dejun" - de Eustatiu Stoenescu, "Lan de grau", "Gradina Cismigiu" - de Samuel Mutzner, "Prapor" - de Horia Bernea, "Zana", "Zane".

Ce se intampla cu ...citeste mai departe despre "Tablourile lui Valcov valorau o avere: Cat costau operele de arta si cum a pus mana pe ele" pe Ziare.com

#tablouri Valcov valoare, #tablouri Valcov pret, #tablouri Valcov DNA , #Stiri Administratie