Tanara care a pus umarul la condamnarea lui Visinescu: Viitorul e de partea noastra!

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 07:42
1369 citiri
Tanara care a pus umarul la condamnarea lui Visinescu: Viitorul e de partea noastra!
Foto: Fundatia CAESAR

Adelina Tintariu este doctoranda in domeniul Transitional Justice. Cu toate ca avea doar patru ani cand a inceput Revolutia, de curand a facut parte, in calitate de director general adjunct la Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER), din echipa care i-a adus pe tortionarii Alexandru Visinescu si Ioan Ficior in fata instantei.

Tot la IICCMER, Adelina a coordonat, in perioada 2011-2014, proiectul de transformare in Memorial a fostului penitenciar comunist de la Ramnicu Sarat.

E de parere ca tara noastra abia acum porneste la un drum nou. "Romania de peste 10 ani va fi a cetatenilor, si nu a politicienilor!", puncteaza Adelina Tintariu.

"Intr-adevar, am facut parte din echipa care a luat decizia demararii unei campanii de aducere in fata instantei a celor ce se fac vinovati de crime si abuzuri in perioada concentrationara comunista. Era momentul sa trecem de la condamnarea generica a comunismului la identificarea probelor ce ...citeste mai departe despre "Tanara care a pus umarul la condamnarea lui Visinescu: Viitorul e de partea noastra!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adelina Tintariu Romania maine, #tineri viitor Romania, #campanie Romania maine , #Stiri Administratie