Tariceanu, audiat la DNA in dosarul lui Olteanu (Video)

Joi, 15 Septembrie 2016, ora 09:05
816 citiri
Tariceanu, audiat la DNA in dosarul lui Olteanu (Video)
Foto: Digi 24 TV

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a prezentat joi dimineata la sediul central al DNA pentru a fi audiat in dosarul in care fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influenta.

Tariceanu a ajuns la DNA cu putin timp inainte de ora 9:00, fiind insotit de avocat, lucru neobisnuit daca el este audiat in calitate de martor, asa cum a anuntat presa.

In aceasta dimineata, cabinetul de la Senat a remis presei un comunicat in care anunta vizita presedintelui la DNA si insinueaza ca procurorii ar putea urmari "scopuri propagandist-electorale".

"In aceasta dimineata, la ora 09:00, domnul Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului Romaniei, a fost invitat la DNA.

Invitatia a fost trimisa cu doua zile in urma, dar presedintele Senatului nu a facut-o publica pentru a vedea daca DNA continua sa scurga informatii spre presa in scopuri propagandist-electorale. Presa a aflat si este prezenta la DNA inaintea audierii.

Asa cum s-a intamplat ...citeste mai departe despre "Tariceanu, audiat la DNA in dosarul lui Olteanu (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu DNA dosar Olteanu , #Stiri Administratie