Tariceanu, chemat la DNA Brasov in dosarul lui Truica si al printului Paul

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 14:15
1174 citiri
Tariceanu, chemat la DNA Brasov in dosarul lui Truica si al printului Paul
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost chemat la DNA Brasov, vineri, in calitate de martor, pentru a da declaratii in dosarul retrocedarilor ilegale in care sunt cercetati omul de afaceri Remus Truica si Paul Phillipe al Romaniei.

Anuntul a fost facut chiar de seful Senatului, intr-un comunicat de presa remis miercuri Ziare.com.

"La invitatia DNA Brasov, maine, 15 aprilie, in conformitate cu procedura legala, ma voi prezenta la sediul institutiei in calitate de martor, in dosarul 259/p/2015.

Doresc sa aduc la cunostinta presei ca, din respect pentru reglementarile legale privind confidentialitatea anchetei, nu voi face declaratii nici la sosirea si nici la plecarea din sediul DNA", a aratat Tariceanu.

Seful Senatului a explicat ca nu a facut publica informatia mai devreme, pentru ca a vrut sa verifice daca se scurg detalii despre audierea sa din interiorul DNA. A ajuns la concluzia ca da, dupa ce a fost sunat de jurnalisti si intrebat daca a fost chemat la ...citeste mai departe despre "Tariceanu, chemat la DNA Brasov in dosarul lui Truica si al printului Paul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tariceanu DNA Brasov, #Tariceanu DNA dosar retrocedari , #Stiri Administratie