TAROM are director nou, numit pentru o luna. E al 5-lea in nici 2 ani

Luni, 21 August 2017, ora 21:32
931 citiri
TAROM are director nou, numit pentru o luna. E al 5-lea in nici 2 ani
Foto: Facebook/ TAROM

Consiliul de Administratie al TAROM a luat act de demisia lui Eugen Davidoiu din functia de director general provizoriu incepand de luni si l-a desemnat pe Florin Susanu pentru a prelua postul, cu un contract de mandat de o luna.

Informatia a fost transmisa agentiei Agerpres de surse oficiale.

Susanu ar urma sa fie al cincilea director al TAROM intr-un an si 9 luni.

Premierul Tudose a discutat, luni, despre situatia TAROM cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in cadrul unei intalniri la Palatul Victoria.

Intalnirea a avut loc in contextul in care seful Executivului a dispus ca, incepand de luni, Corpul de Control al prim-ministrului sa efectueze verificari la TAROM.

Premierul Tudose i-a atras atentia, vineri, ministrului Cuc, cu privire la pierderile inregistrate de TAROM si i-a cerut explicatii acestuia pe tema lipsei de control din partea reprezentantilor ministerului privind santierele de constructie a autostrazilor.

Duminica, prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat la Antena 3 ca va fi efectuata o analiza a corpului de control la TAROM, companie nationala care trebuie sa intre pe profit si care nu va fi nici inchisa, nici vanduta.

"Ea (compania Tarom - n.red.) acum mi se pare ca merge mai rau ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reusit sa aiba o pierdere istorica acum. Va trebui facut ceva, fiindca este o companie nationala, este un simbol national si nu va fi nici inchisa, nici vanduta, praduita (...) ea va trebui sa intre pe profit, sa se dezvolte", a adaugat Tudose.

Premierul a facut si o comparatie cu firmele private de transport aerian care opereaza in Romania si carora "le merge bine", spre deosebire de TAROM. "Pai, nu vi se pare ceva in neregula?", a spus Tudose. ...citeste mai departe despre "TAROM are director nou, numit pentru o luna. E al 5-lea in nici 2 ani" pe Ziare.com

#Tarom director Florin Susanu, #nou director Tarom, #director Tarom schimbat , #Stiri Administratie