TAROM are un sef nou. Al cincilea din acest an

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 18:38
870 citiri
TAROM are un sef nou. Al cincilea din acest an
Foto: Arhiva Ziare.com

Consiliul de Administratie al TAROM l-a numit, luni, pe Wolff Werner-Wilhelm in functia de director general interimar al companiei, mandatul fiind de patru luni.

"Compania TAROM informeaza ca, in urma sedintei de astazi (luni - n. red.), 20 noiembrie 2017, a Consiliului de Administratie al companiei TAROM, in temeiul Legii 31/1990 a societatilor, Wolff Werner-Wilhelm a fost numit in functia de director general TAROM, cu mandat interimar pentru o perioada de patru luni.

Decizia vine ca urmare a evaluarii mai multor candidaturi inaintate catre Consiliul de Administratie TAROM", potrivit unei informari a operatorului national aerian.

Amintim ca Ileana Daniela Dragne, cea care a detinut functia de director general interimar al TAROM, si-a dat demisia, in urma cu cateva zile, de la conducerea companiei aeriene de stat. Dragne si-a anuntat demisia miercuri, invocand motive personale.

Dragne era al patrulea director general al TAROM in acest an, dupa Florin Susanu, Dan Iulius Plaveti si Eugen Davidoiu. ...citeste mai departe despre "TAROM are un sef nou. Al cincilea din acest an" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nou sef interimar TAROM, #Wolff Werner Wilhelm director TAROM, #director TAROM demisionat , #Stiri Administratie