Taxa pentru pasaport va putea fi platita la automate din doua mall-uri din Bucuresti

Vineri, 28 Decembrie 2018, ora 17:41
1385 citiri
Taxa pentru pasaport va putea fi platita la automate din doua mall-uri din Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Taxa pentru pasaport poate fi platita de catre cei care locuiesc in Bucuresti si in Ilfov incepand cu data de 3 ianuarie la sase automate ale CEC Bank din centrele comerciale Plaza Romania si Parklake Shopping Center, anunta Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit MAI, Trezoreria Statului, institutie din cadrul Ministerului Finantelor Publice, va inchide punctele de lucru din cele doua centre comerciale.

"Incepand cu data de 3 ianuarie 2019, pentru regiunea Bucuresti-Ilfov, cetatenii care doresc sa plateasca taxa pentru pasaport vor avea la dispozitie sase automate de plati ale CEC Bank. Acestea vor fi amplasate in centrele comerciale Plaza Romania si Parklake Shopping Center, unde se afla sediile Serviciilor de Pasapoarte Bucuresti si Ilfov", se arata intr-un comunicat al MAI.

Cetatenii au la dispozitie mai multe modalitati pentru plata taxei de pasaport, arata MAI: la casieriile unitatilor CEC Bank, prin mandat postal la orice Oficiu Postal, on-line, in sistem internet banking, prin virament catre conturile deschise de fiecare Institutie a Prefectului, in numerar sau, dupa caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unitatilor Trezoreriei Statului si la casieriile Institutiilor Prefectului.

"Pentru depunerea cererilor de eliberare a pasapoartelor recomandam cetatenilor sa faca programare online pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/, in acest caz, timpul de asteptare la ghiseu fiind zero", precizeaza MAI in documentul citat.

Citeste si Topul celor mai puternice pasapoarte din lume. Ce loc ocupa Romania ...citeste mai departe despre "Taxa pentru pasaport va putea fi platita la automate din doua mall-uri din Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#plata taxa pasapoarte, #plata pasaport parklake, #plata pasaport plaza , #Stiri Administratie