Team HOSPICE a strans la Maratonul Bucuresti peste 360.000 de lei pentru copiii si adultii cu boli incurabile

Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 14:12
1291 citiri
Team HOSPICE a strans la Maratonul Bucuresti peste 360.000 de lei pentru copiii si adultii cu boli incurabile

#TeamHOSPICE, cea mai numeroasa si optimista echipa de alergatori care sustine o cauza umanitara, a participat pentru a noua oara consecutiv la Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank, pentru a-i ajuta pe copiii si adultii cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Sperantei.

In total, cu ajutorul sponsorilor, partenerilor, donatorilor si al alergatorilor, HOSPICE a adunat fonduri de peste 360.000 de lei in cadrul evenimentului sportiv. Peste 83.000 de lei din suma totala reprezinta fonduri stranse prin intermediul conturilor create de membrii Team HOSPICE pe paginile lor de galantom si donatii individuale.

Cu aceasta suma, HOSPICE poate asigura gratuit pentru pacientii adulti si copii care sufera de boli incurabile 410 de zile de internare in unitatile cu paturi ale organizatiei, 470 de vizite la domiciliul pacientilor si 1.200 de participari in centrele de zi.

Fie ca vorbim de cursa populara, de cea individuala, de stafeta, de semimaraton sau de maraton, de cursa copiilor, de cursa "Jogging in scutece" sau de cursa persoanelor in scaune rulante, aproape 600 de alergatori imbracati in tricoul verde - culoarea sperantei - au luat startul, pe 14 si 15 octombrie, la cel mai mare eveniment sportiv din Bucuresti.

Zeci de voluntari si prieteni optimisti ai HOSPICE au fost gazdele alergatorilor, atat la cortul HOSPICE, cat si la punctul de hidratare. Convinsi de faptul ca fiecare copil si adult are dreptul sa fie optimist si fiecare picatura de tratament paliativ poate schimba putin din destinul cuiva incercat de o boala incurabila, i-am avut alaturi si pe Ambasadorii Team HOSPICE.

Au fost alaturi de HOSPICE, pe traseele de alergare sau la cortul HOSPICE, Alexandru Abagiu, Alex Dona, Andrei Rosu, Carmen Bruma, Doru Todorut, Emma Zeicescu, Florentina Opris, Gianina Corondan, Ioana si Florin Grozea, Serban Huidu si Dezbracatu, precum si prieteni ai acestora.

Si in acest an, mai multe companii si-au creat propriile echipe de alergatori in Team HOSPICE. Si pentru ca pacientii HOSPICE ne incarca cu energie in fiecare zi, la linia de start au fost prezenti si angajati ai HOSPICE, precum si directorul executiv al HOSPICE Casa Sperantei, Mirela Nemtanu.

"In Team HOSPICE au fost sute de participanti, de toate varstele, din domenii variate, din orase mai mici sau mai mari, persoane publice sau companii, toti cu dorinta comuna de a alerga pentru a fi alaturi de cei care au cel mai mult nevoie de sprijinul nostru, copiii si adultii afectati de o boala incura ...citeste mai departe despre "Team HOSPICE a strans la Maratonul Bucuresti peste 360.000 de lei pentru copiii si adultii cu boli incurabile" pe Ziare.com

#Team HOSPICE Maraton Bucuresti, #ingrijire paleative Hospice , #Stiri Administratie