Teamnet, firma detinuta de Ghita pana in 2012, a cerut intrarea in insolventa

Luni, 20 Martie 2017, ora 15:56
1114 citiri
Teamnet, firma detinuta de Ghita pana in 2012, a cerut intrarea in insolventa
Foto: captura video Digi24 (Arhiva)

Teamnet International, firma detinuta de Sebastian Ghita pana in 2012, a anuntat luni ca a depus cererea de deschidere a procedurii de insolventa la Tribunalul Prahova si se va concentra in continuare pe reducerea costurilor operationale.

In prezent, compania lucreaza la un proces de reorganizare si redefinire a modului intern de lucru, sustine conducerea.

"Am luat aceasta decizie la nivelul board-ului Director pentru a ne sustine mai departe ca business si pentru a ne onora angajamentele fata de angajati, clienti, parteneri si furnizori. In perioada imediat urmatoare, ne vom concentra pe reducerea costurilor operationale si optimizarea proceselor interne, mentinand in acelasi timp competentele existente in cadrul companiei", a declarat directorul adjunct al companiei, Bogdan Nedelcu, in cadrul comunicatului.

Potrivit acestuia, firma va asigura continuitate in dezvoltarea, implementarea si mentenanta sistemelor de care este responsabila atat in Romania, cat si in alte tari.

In luna ianuarie a acestui an, directorul general al Teamnet Group, Bogdan Padiu, a afirmat ca "informatia conform careia Teamnet ar lua in considerare declansarea procedurii de insolventa sau adoptarea oricarei alte masuri din aceasta categorie este una falsa".

"Va adresam solicitarea ferma de a face publice doar informatii corecte si verificate. Teamnet va face toate demersurile necesare pentru protejarea imaginii sale. Teamnet este o companie sustenabila, cu actionari internationali precum Banca Mondiala si Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre. Datorita strategiei de dezvoltare si echipei noastre de experti, in cei 16 ani de experienta am devenit unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de sisteme din regiune, cu perspective de dezvoltare la nivel mondial. Grupul Teamnet va continua sa livreze proiecte importante atat in Romania, cat si in tarile in care activeaza. Astfel, cel mai recent proiect castigat de Teamnet vizeaza dezvoltarea de aplicatii GIS (Geographic Information System) pentru Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura.

Va atragem atentia ca vom lua toate masurile legale pentru a urmari si a trage la raspundere persoanele implicate in difuzarea de informatii false, care ar putea aduce serioase prejudicii de imagine grupului Teamnet", a declarat Padiu, in luna ianuarie, pentru News.ro.

Ghita a ajuns la al cincilea dosar

Sebastian Ghita a contestat recent, prin avocat, mandatul de arestare preventiva in lipsa emis p ...citeste mai departe despre "Teamnet, firma detinuta de Ghita pana in 2012, a cerut intrarea in insolventa" pe Ziare.com

#Teamnet Ghita insolventa , #Stiri Administratie