Tel Drum a vandut vila PCR din Turnu Magurele la pret de apartament catre firma lui Dragnea Jr

Joi, 07 Martie 2019, ora 17:27
1112 citiri

Societatea Tel Drum a vandut in ianuarie 2018 mai multe imobile firmei Zooveg 2010 SA, in prezent Nutrelo Group, controlata de Stefan Valentin Dragnea, fiul liderului PSD. Datele apar in raportul realizat de administratorul judiciar, publicat pe 4 martie 2019.

Printre bunurile cumparate este si fosta casa de protocol a PCR, care se afla pe un domeniu impresionant, inconjurat de pomi ce tin interiorul departe de ochii oamenilor.

Administratorul judiciar a verificat "transferurile patrimoniale din cei doi ani anteriori deschiderii procedurii de insolventa" facute de Tel Drum. Asa ca a cerut societatii lista transferurilor patrimoniale pentru perioada ianuarie 2015-ianuarie 2018.

In ianuarie 2018, Tel Drum a vandut societatii Zooveg 2010 SA mai multe imobile in Saelele (Teleorman) si Turnu Magurele (Teleorman), terenuri arabile si viticole. Pretul total: 490.000 de lei, aproximativ 110.000 de euro.

Procedura de vanzare a imobilelor a fost demarata pe 27 decembrie 2016, de Consiliul de administratie al societatii Tel Drum SA.

Sursa: Raportul administratorului judiciar

"Pentru toate transferurile patrimoniale au existat rapoarte de evaluare.

Astfel, pentru imobilul teren si casa unifamiliala din Turnu Magurele a fost intocmit raport de evaluare in data de 18 iunie 2016, iar pentru imobilul teren extravilan vita de vie a fost intocmit raportul de evaluare din data de 15 octombrie 2014.

Nu avem cunostinta daca rapoartele de evaluare au fost contestate in ceea ce priveste metodologia aplicata, premisele luate in considerare sau valorile estimate", scrie administratorul judiciar.

In toate cazurile, conform informatiilor furnizate de catre Tel Drum, pretul s-a incasat integral anterior autentificarii contractului de vanzare-cumparare incheiat la data de 9 ianuarie 2018, fiind incasat integral prin virament bancar.

In esenta este vorba de doua proprietati uriase. Una este fosta casa de protocol a PCR si domeniul acesteia si mai multe culturi de vita de vie.

Este vorba de:

- Un imobil situat in Turnu Magurele, compus din constructiile C1-C3 anexe, C4 casa de protocol cu regim de inaltime P+ POD cu aria construita de 229,85 mp, C5 anexa.

si terenul aferent in suprafata de 3.596,19 mp.

- Un imobil situat in comuna Saelele, compus din constructiile C1 - brutarie, C2 - magazin si terenul aferent in suprafata de 733 mp.

Acestea au fost vandute cu suma de 373.980,60 lei.

Sursa: Raportul administratorului judiciar

In cazul c ...citeste mai departe despre "Tel Drum a vandut vila PCR din Turnu Magurele la pret de apartament catre firma lui Dragnea Jr" pe Ziare.com

#tel drum liviu dragnea, #Dragnea junior Tel Drum, #Fiul liviu Dragnea , #Stiri Administratie