Telenovela Sova continua: Nou blocaj in Comisia Juridica

Marti, 02 Iunie 2015, ora 11:43
1043 citiri

Comisia Juridica din Senat nu a putut adopta un proiect de hotarare in cazul Dan Sova nici marti, dupa ce membrii prezenti nu au reusit sa ajunga la un consens.

Presedintele Comisiei, Catalin Boboc (PNL), a declarat la terminarea sedintei ca proiectul de hotarare in cazul Sova, care presupunea reinterpretarea votului initial (din 25 martie pe cererea de arestare venita de la DNA) dupa noul regulament, a primit cinci voturi pentru si cinci voturi impotriva, astfel ca nu a existat majoritate pentru luarea unei deciziii, iar sedinta a fost suspendata.

Boboc a precizat ca blocajul a avut loc din cauza reprezentantului UDMR care a lipsit de la sedinta, fara sa isi explice absenta.

"Nu a explicat de ce nu a venit la sedinta colegul de la UDMR. Nu stiu cum ar fi votat, dar un vot ar fi putut inclina balanta", a precizat Catalin Boboc, adaugand ca "PSD nu stie ce tertipuri sa mai gaseasca pentru a amana" luarea unei decizii in cazul Sova. In urma cu o saptamana, social-democratii au ...citeste mai departe despre "Telenovela Sova continua: Nou blocaj in Comisia Juridica" pe Ziare.com

#Sova arestare Senat, #majoritate PNL Comisie Sova , #Stiri Administratie