The Guardian, despre proteste: Culminarea lunilor de presiuni pentru demisia lui Ponta

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 20:39
1074 citiri
The Guardian, despre proteste: Culminarea lunilor de presiuni pentru demisia lui Ponta
Foto: Digi24

Protestele izbucnite la Bucuresti reprezinta culminarea lunilor de presiuni pentru demisia premierului Victor Ponta, acuzat de acte de coruptie, apreciaza cotidianul britanic The Guardian, laudand eforturile procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

"Decizia lui Victor Ponta de a demisiona din functia de premier al Romaniei ar putea sa nu fie finalul problemelor sale. Protestele de strada de saptamana aceasta au fost doar culminarea lunilor de presiune generate de anchetele de frauda si coruptie care il vizeaza. Ponta nu este singurul. O serie de politicieni, primari si procurori au fost vizati de o campanie anticoruptie diferita de orice alta tara din estul Europei sau din lume", comenteaza cotidianul britanic.

Ponta si Piedone au demisionat, protestele continua - Multimea a ingenuncheat LIVE

"Inainte de anul 2005, sistemul judiciar din Romania nu era independent. De aceea, nimeni nu avea curajul sa initieze investigatii complexe impotriva oficialilor de rang inalt", afirma ...citeste mai departe despre "The Guardian, despre proteste: Culminarea lunilor de presiuni pentru demisia lui Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste Bucuresti, #demisie Victor Ponta proteste, #proteste Romania , #Stiri Administratie