"Tineriada" continua: Un antreprenor si-a facut birou in Piata Victoriei, altul le-a facut program flexibil angajatilor ca sa poata protesta

Joi, 02 Februarie 2017, ora 14:40
5865 citiri
"Tineriada" continua: Un antreprenor si-a facut birou in Piata Victoriei, altul le-a facut program flexibil angajatilor ca sa poata protesta
Foto: Arhiva Ziare.com

Contestatarii ordonantei Iordache mentin, joi, focul viu al protestelor la care au participat sute de mii de oameni din tara si din strainatate. In timp ce un patron le-a asigurat un program flexibil angajatilor pentru a putea merge la proteste, un tanar antreprenor si-a mutat biroul inca de dimineata in Piata Victoriei.

Cunoscutul maratonist Andrei Rosu este cel care a anuntat inca de miercuri ca astazi se va instala si va munci din Piata. Ceea ce a si facut.

"Este foarte bine, aer relativ curat, chiar daca Bucurestiul este una dintre metropolele cele mai poluate din Europa. Este fantastic sa poti lucra cu vedere catre Guvern, este o ocazie unica. Fiind obisnuit timp de 15 ani cu multinationalele pot sa si lucrez, sa si protestez.

Pana la urma, simpla prezenta aici este o forma de protest. Trebuie sa stie guvernantii ca tara nu se opreste. Noi lucram in continuare, fiindca avem de platit impozite. Sper sa vina si alti oameni care pot lucra de aici. In ziua de azi nu mai esti dependent de un spatiu pentru a lucra, atat timp cat ai Internet si un laptop", a declarat Andrei Rosu, citat de News.ro, invitand si pe altii sa i se alature, promitandu-le o conexiune buna la Internet.

"Statul acasa, la caldura, primul pas spre dictatura", a fost mesajul transmis de Andrei Rosu.

De asemenea, un patron si-a anuntat prin mail angajatii ca au program flexibil si pot participa la proteste, daca doresc.

"Vedem cu ochii nostri cum poti sa faci crime impotriva umanitatii, cum poti sa faci pagube de 199.000 de lei, sa ai condamnari cu suspendare si totul sa se stearga cu buretele. Vorbim de oamenii care ne tin tara in coada Europei de atatia ani, care au distrus-o usor, usor pentru interesele proprii, oameni care dau pomeni electorale unor someri care prefera sa-si cheltuiasca banii de la stat in bodega satului in loc sa munceasca.

Ei fac asta din banii vostri, din taxele noastre si munca noastra.

Va respect convingerile politice individuale (sau lipsa lor) dar daca stam pasivi nu o sa schimbam nimic in bine. In acest sens, oricine vrea sa protesteze in serile urmatoare poate considera ca are program flexibil.

Nu inseamna liber, nu inseamna ca nu trebuie sa livram ce avem de livrat, dar ora de venit la birou devine flexibila, la fel si numarul de ore la birou. Las la latitudinea fiecaruia sa decida cum isi imparte timpul astfel incat sa fie totul OK.

E unul din acele momente critice in care spiritul civic poate face diferenta, asa ca aveti ...citeste mai departe despre ""Tineriada" continua: Un antreprenor si-a facut birou in Piata Victoriei, altul le-a facut program flexibil angajatilor ca sa poata protesta" pe Ziare.com

#protest justitie birou Piata Victoriei , #Stiri Administratie