Tiriac, despre Basescu, Iohannis si arestarile lui Videanu si Sarbu

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 22:07
1148 citiri
Tiriac, despre Basescu, Iohannis si arestarile lui Videanu si Sarbu
Foto: Digi 24

Omul de afaceri Ion Tiriac spune, in contextul actiunilor Justitiei din ultimele saptamani, ca aceasta nu mai depinde de politicieni si ca vinovatii in aceste cazuri trebuie sa restituie banii, dar sa fie judecati la comercial, nu la penal.

"Dupa 25 de ani, sa ai vanatoarea dupa criminali pe care o ai astazi (...), care nu sunt de fapt criminali, niciunul n-ar trebui judecati la penal, ar trebui judecati la comercial, ca sa plateasca.

In primul rand, pe mine m-ar interesa sa iau banii inapoi pe care i-au delapidat - statul si pe mine, platitor de taxe... asta, cu amenda la amenda la amenda, si pe urma vedem noi despre ce e vorba, pentru ca, altfel, trebuie sa platesc si puscaria.

Legea exista in toate tarile lumii asteia, mai mult sau mai putin aplicata, la noi trebuie aplicata legea de la A la Z. Ce s-ar fi intamplat daca in 1994, '95, ar fi luat trei din astia? Si in penal, nu in comercial, ca sa se invete? Si le dadea la unul 3 ani, la unul 5 ani, la unul 10 ani? Cati mai ...citeste mai departe despre "Tiriac, despre Basescu, Iohannis si arestarile lui Videanu si Sarbu" pe Ziare.com

#Ion Tiriac declaratii Adrian Sarbu, #Tiriac declaratii Videanu, #Tiriac arestare Sarbu, #Tiriac arestare Videanu, #Tiriac declaratii Basescu, #Tiriac declaratii Iohannis , #Stiri Administratie