Titus Corlatean, audiat la DNA

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 15:31
951 citiri
Titus Corlatean, audiat la DNA
Foto: B1 TV

Senatorul PSD Titus Corlatean, fost ministru de Externe, s-a prezentat, luni, in jurul orei 15:30, la sediul central al DNA pentru audieri in dosarul votului in diaspora.

DNA a deschis acest dosar ca urmare a faptului ca mii de romani din strainatate nu au putut vota la alegerile prezidentiale de anul trecut din cauza proastei organizari a sectiilor de votare, principalul responsabil fiind considerat Ministerul de Externe.

Titus Corlatean nu a stat de vorba cu jurnalistii inainte de a intra la audieri, declarand doar ca a fost citat in calitate de martor.

Intrebat cum comenteaza citarea lui Titus Corlatean la DNA, liderul interimar al PSD Liviu Dragnea, fost vicepremier la vremea respectiva, s-a aratat surprins.

"Acum aflu. Sper sa nu fie nicio problema. Nu cred ca Titus Corlatean a gresit ceva (...) Eu nu ma astept sa fiu chemat, ca nu as avea de ce", a spus Dragnea.

Dosarul a fost deschis de Parchetul general ca urmare a unor plangeri venite dupa primul tur al ...citeste mai departe despre "Titus Corlatean, audiat la DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Corlatean audiat DNA vot diaspora dosar, #dosar vot Diaspora prezidentiale , #Stiri Administratie