Toba, despre cabina de dus a lui Oprea: Nici nu-i jacuzzi. E o cabina de dus cu fas de ala de abur - (interceptari)

Duminica, 11 Septembrie 2016, ora 21:17
1569 citiri
Toba, despre cabina de dus a lui Oprea: Nici nu-i jacuzzi. E o cabina de dus cu fas de ala de abur - (interceptari)
Foto: Realitatea TV

Petre Toba i-a cerut, in ianuarie, cand era ministru de Interne, sefului de atunci al DIPI, Gheorghe Nicolae, sa ia din biroul sau o cabina de dus care fusese montata in mandatul lui Gabriel Oprea, dupa ce o jurnalista l-a intrebat daca poate sa vada jacuzzi-ul.

"Ce jacuzzi, ca nici nu-i jacuzzi. E o cabina de dus cu fas de ala de abur. Un c (...) de cabina", ar fi spus Toba, potrivit interceptarilor redate in rechizitoriu.

Episodul demontarii cabinei de dus a lui Gabriel Oprea este redat cu lux de amanunte in rechizitoriul prin care fostul ministru de Interne si mai multi sefi ai DIPI au fost trimisi in judecata, pentru abuz in serviciu, respectiv deturnare de fonduri.

Seful DIPI la acea vreme, Gheorghe Nicolae, le-a explicat colaboratorilor sai, denuntatori in cauza, cum sa procedeze cu respectiva cabina de dus.

El le-ar fi spus interlocutorilor ca noul ministru de Interne, Petre Toba, i-ar fi reprosat ca a aflat din presa de provenienta cabinei de dus din cabinetul ...citeste mai departe despre "Toba, despre cabina de dus a lui Oprea: Nici nu-i jacuzzi. E o cabina de dus cu fas de ala de abur - (interceptari)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Toba cabina dus Oprea, #cabina dus Oprea, #cabina dus Oprea dosar, #Oprea Toba dosar DIPI , #Stiri Administratie