Tolontan, infrant in instanta: A pierdut procesul cu un fost procuror DNA si e bun de plata

Joi, 25 Iunie 2015, ora 11:39
1074 citiri
Tolontan, infrant in instanta: A pierdut procesul cu un fost procuror DNA si e bun de plata
Foto: Ziare.com

Jurnalistul Catalin Tolontan anunta ca a pierdut procesul intentat de fostul procuror DNA Alina Florentina Stoica, in prezent la DIICOT, care l-a acuzat pe redactorul-sef al Gazetei Sporturilor ca i-a ingreunat activitatea profesionala prin articolele publicate. Decizia nu este definitiva.

"Judecatoarea a considerat ca i-am 'incalcat dreptul la reputatie si demnitate' procurorului Alina Stoica, dar a respins cererea acesteia de a sterge pasajele de pe net si de a-i da 200.000 de lei", a scris Catalin Tolontan pe blog.

Acesta anunta ca, miercuri, judecatorul Claudia Stefan de la Judecatoria Sectorului 6 a pronuntat prima sentinta in procesul intentat de Alina Stoica celor doi jurnalisti care au semnat investigatia "Gala Bute" - Tolontan si Mirela Neag.

Fostul procuror DNA a acuzat ca, din pricina articolelor din ziarul de sport, i s-a ingreunat activitatea profesionala ca procuror DIICOT. Alina Stoica a ajuns la directia pentru combaterea crimei organizate si a terorismului la ...citeste mai departe despre "Tolontan, infrant in instanta: A pierdut procesul cu un fost procuror DNA si e bun de plata" pe Ziare.com

#Catalin Tolontan proces Alina Stoica, #Tolontan pierdut proces DNA, #Tolontan investigatie Gala Bute , #Stiri Administratie