Toni Grebla, trimis in judecata de DNA: De la tractoare si struti, la comert ilegal cu Rusia

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 10:28
907 citiri
Toni Grebla, trimis in judecata de DNA: De la tractoare si struti, la comert ilegal cu Rusia
Foto: B1TV

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, printre care si constituirea unui grup infractional organizat.

De asemenea, Toni Grebla este acuzat de trei infractiuni de trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine si pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de fals in declaratii in forma continuata, informeaza miercuri DNA.

Alaturi de fostul senator PSD au mai fost trimisi in judecata Ion Bircina, Mihai Prundianu si Gheorghe Grecu, administratori ai unor societati comerciale, precum si Victor Dolghi, cetatean din Republica Moldova.

"De asemenea, se va disjunge cauza in vederea continuarii cercetarilor fata de suspectii Iancu Iulian si Sova Lucian, ambii deputati cu functie de conducere in partid", se mai arata in comunicatul DNA.

Cercetarile in dosarul lui Toni Grebla, extinse de ...citeste mai departe despre "Toni Grebla, trimis in judecata de DNA: De la tractoare si struti, la comert ilegal cu Rusia" pe Ziare.com

#Toni Grebla trimis judecata , #Stiri Administratie