Top 10 erori fatale privind securitatea la incendiu in restaurante si cluburi

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 14:22
861 citiri
Top 10 erori fatale privind securitatea la incendiu in restaurante si cluburi

Tragedia de la Colectiv a ramas doar o stire de presa din vremuri trecute, din moment ce in cluburile din Bucuresti regasim si acum conditiile "perfecte" care au condus la declansarea acestei catastrofe.

Un incendiu similar a avut loc in Ucraina chiar in aceste zile, dar spre norocul celor din sala nu toate astrele s-au aliniat pentru a determina dezastrul perfect.

Voi reda mai jos care sunt cele mai uzuale greseli regasite in cluburile/restaurantele din Bucuresti si care pot face oricand ca drama #Colectiv sa se repete.

Vom face referire la acele cladiri cu aglomerari de persoane, incadrate in categoria celor numite sali aglomerate, asa cum sunt multe din cluburile din Bucuresti (mai mult de 200 de persoane la parter sau 150 de persoane la alte niveluri, cu sub 4 mp constructie utila de persoana).

De cele mai multe ori, aceste erori se dovedesc a deveni fatale prin acumularea lor, fiind suficienta eliminarea celor mai importante pentru ca un incendiu sa nu mai aiba ...citeste mai departe despre "Top 10 erori fatale privind securitatea la incendiu in restaurante si cluburi" pe Ziare.com

#incendiu club, #incendiu Colectiv, #securitate incendiu cluburi restaurante , #Stiri Administratie