Tot mai multi inspectori fiscali sunt dati in judecata de cei pe care ii cerceteaza. Se cer masuri urgente

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 16:26
1342 citiri
Tot mai multi inspectori fiscali sunt dati in judecata de cei pe care ii cerceteaza. Se cer masuri urgente
Foto: Ministerul de Finante

Sindicatul Functionarilor Publici sustine ca a crescut numarul cazurilor in care inspectori fiscali ajung in fata instantei, in dosare in care sunt dati in judecata de persoane pe care le-au controlat, si cere Ministerului Finantelor si ANAF sa promoveze un act normativ care sa estompeze fenomenul.

"Sindicatul National al Functionarilor Publici (SNFP), organizatie sindicala nationala reprezentativa, trage un semnal de alarma fata de tendinta tot mai accentuata a unor contribuabili (aflati in atentia organelor fiscale), de a intenta procese functionarilor in calitate de persoane fizice, pentru presupuse culpe savarsite de acestia, in timpul actiunilor de control derulate sub autoritatea Statului Roman si solicita Ministrului Finantelor Publice si presedintelui ANAF, in regim de urgenta, promovarea unui act normativ care sa estompeze acest fenomen, devenit in ultima perioada, unul generalizat", se arata intr-un comunicat de presa al SNFP transmis luni.

Sindicalistii sustin ca este ...citeste mai departe despre "Tot mai multi inspectori fiscali sunt dati in judecata de cei pe care ii cerceteaza. Se cer masuri urgente" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inspectori ANAF dati judecata, #ANAF schimbare legislatie , #Stiri Administratie