Toti sefii din ultimii 10 ani ai Loteriei Romane, audiati la Parchet (surse)

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 12:25
1434 citiri
Toti sefii din ultimii 10 ani ai Loteriei Romane, audiati la Parchet (surse)

Toti sefii Loteriei Romane din 2004-2015, angajati si fosti angajati din Ministerul Finantelor vor fi audiati in dosarul privind desfasurarea fara licenta a jocurilor de noroc de tip slot-machine, peste 6.200 de aparate fiind puse sub sechestru, intr-un depozit, potrivit unor surse judiciare.

Ancheta in care Compania Nationala Loteria Romana (CNLR) si trei firme sunt urmarite penal pentru desfasurarea fara licenta sau autorizatie de activitati in domeniul jocurilor de noroc este la inceput, procurorii urmand sa audieze toti fostii sefi ai Loteriei din 2004 si pana in prezent, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare, care citeaza documente ale anchetatorilor Parchetului Curtii de Apel Bucuresti.

Potrivit surselor citate, joi a fost audiat directorul Directiei Juridice de la Loterie. Sursele citate nu au oferit detalii despre declaratia data de acesta, dar au mentionat ca in continuare vor fi audiati actuali si fosti angajati din directiile Loteriei, precum si fosti si ...citeste mai departe despre "Toti sefii din ultimii 10 ani ai Loteriei Romane, audiati la Parchet (surse)" pe Ziare.com

#audieri loteria Romana, #audieri Loto frauda pacanele , #Stiri Administratie