Trafic fara probleme de dimineata, insa urmeaza haosul pe Valea Prahovei

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 07:50
1386 citiri
Trafic fara probleme de dimineata, insa urmeaza haosul pe Valea Prahovei
Foto: Arhiva Ziare.com

Centrul Infotrafic al Politiei Rutiere informeaza ca, duminica dimineata, la ora 07:00, nu existau drumuri inchise din cauza conditiilor meteo sau a unor accidente rutiere.

Cu toata acestea, pe unele drumuri de la munte se circula inca in conditii de iarna, dupa ninsorile de zilele trecute, astfel ca soferii sunt atentionati sa circule prudent, sa pastreze distanta de siguranta fata de masina din fata si sa mearga incet.

Cele mai circulate drumuri aflate in aceasta situatie sunt DN7C (jud. Arges), DN7A Voineasa (jud. Valcea) - limita cu judetul Hunedoara, DN67C Novaci - Ranca (jud. Gorj), DN18 (jud. Maramures) si DN17 (jud. Suceava si Bistrita-Nasaud), arata centrul Infotrafic.

Pe Valea Prahovei se circula normal duminica dimineata, insa astazi este de asteptat ca drumul se va aglomera pe parcursul zilei, pe masura ce turistii se intorc din statiunile montane.

Daca sambata s-a mers bara la bara de la intrarea in Predeal pana in Busteni (3 ore), in conditiile in care ...citeste mai departe despre "Trafic fara probleme de dimineata, insa urmeaza haosul pe Valea Prahovei" pe Ziare.com

#trafic rutier, #ariante ocolitoare DN1, #trafic Valea Prahovei , #Stiri Administratie