Trafic infernal pe Autostrada Soarelui inspre litoral: Se merge cu 70 km/ora. Iata ce rute alternative aveti

Sambata, 12 August 2017, ora 08:27
1120 citiri
Trafic infernal pe Autostrada Soarelui inspre litoral: Se merge cu 70 km/ora. Iata ce rute alternative aveti
Foto: Ziare.com

Traficul rutier spre litoral este foarte intens, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre litoral.

Se circula in coloana iar viteza maxima pe autostrada e de 60-70 de km/ora.

Centrului Infotrafic avertizeaza ca si pe DN Centura Bucuresti, catre autostrada A2 (intre Popesti si Pantelimon), se circula in coloana.

Din cand in cand coloanele de masini se opresc complet, astfel ca se preconizeaza ca in urmatoarea ora traficul va fi tot mai mare.

Foto: Ziare.com

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa foloseasca si alte rute catre Constanta, cum ar fi:

DN2 Bucuresti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta;DN3 Bucuresti - Lehliu - Calarasi - traversare cu bacul spre Ostrov - Adamclisi - Constanta;DN3 Bucuresti - Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara - Fetesti - A2 Fetesti - Cernavoda, DN22C Cernavoda - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanta (cu mentiunea ca este posibil sa apara probleme de trafic la statia de taxare de la Fetesti).

Politistii ii sfatuiesc pe soferi sa mareasca distanta de siguranta in mers, iar daca incheie o coloana de autovehicule, sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei ce se apropie din spate sa franeze din timp.

Aproape toate locurile de cazare din statiunile de pe litoral au fost rezervate pentru minivacanta de Sfanta Maria, cand vor avea loc si manifestarile de Ziua Marinei.

Turistii care se vor afla pe litoral in minivacanta de Sfanta Maria vor putea lua parte la numeroase evenimente - concerte, festivaluri de rock alternativ, festivaluri folk, spectacole de muzica simfonica -, dar si la manifestarile de Ziua Marinei. ...citeste mai departe despre "Trafic infernal pe Autostrada Soarelui inspre litoral: Se merge cu 70 km/ora. Iata ce rute alternative aveti" pe Ziare.com

#trafic Bucuresti Constanta august, #trafic Autostrada Soarelui Infotrafic , #Stiri Administratie