Trafic restrictionat in Bucuresti, pentru un ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 07:14
883 citiri
Trafic restrictionat in Bucuresti, pentru un ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului
Foto: Arhiva Ziare.com

Circulatia va fi restrictionata luni, intre orele 09,00 - 12,30, pe anumite perimetre ale strazilor Lipscani si Anghel Saligny din Capitala, pentru un ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului.

Potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere, ceremonialul va avea loc la Memorialul Victimelor Holocaustului.

"Pentru buna desfasurare a evenimentului, intre orele 09,00 - 12,30, se va restrictiona traficul rutier si pietonal: pe str. Anghel Saligny, perimetrul cuprins intre Splaiul Independentei si str. Lipscani; pe str. Lipscani, perimetrul cuprins intre str. Ion Brezoianu si str. Anghel Saligny", se arata in comunicat.

Brigada Rutiera le solicita conducatorilor de autovehicule sa circule cu maxima atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila. ...citeste mai departe despre "Trafic restrictionat in Bucuresti, pentru un ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului" pe Ziare.com

#trafic restrictionat Lipscani , #Stiri Administratie