Trafic restrictionat pe A1: Doua masini au luat foc la o distanta de 300 de metri una fata de cealalta

Vineri, 05 Octombrie 2018, ora 08:47
925 citiri
Trafic restrictionat pe A1: Doua masini au luat foc la o distanta de 300 de metri una fata de cealalta
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul rutier este restrictionat, vineri dimineata, pe autostrada A1, in zona localitatii Saliste, sensul de mers Sebes-Sibiu, dupa ce o autoutilitara incarcata cu materiale textile si un autoturism au luat foc, la o distanta de 300 de metri una fata de cealalta.

Potrivit informatii oferite de catre politistii sibieni, traficul se desfasoara doar pe banda a doua a autostrazii A1, in zona localitatii Saliste, sensul de mers Sebes-Sibiu.

Reprezentantii ISU Sibiu declara ca primul incendiu s-a inregistrat la o autoutilitara incarcata cu materiale textile, in care se afla o singura persoana. Aceasta nu a fost ranita, insa autoutilitara a ars in intregime.

La o distanta de 300 de metri, un autoturism aflat in coloana de masini, pe A1, a fost cuprins de flacari din cauza unui scurtcircuit electric. In masina se aflau doua persoane, iar acestea nu au fost ranite.

Angajatii Sectiei Autostrazi lucreaza la curatarea zonei. ...citeste mai departe despre "Trafic restrictionat pe A1: Doua masini au luat foc la o distanta de 300 de metri una fata de cealalta" pe Ziare.com

#masini foc A1, #masini foc autostrada 1 , #Stiri Administratie