Tragedie in Mediterana: 700 de imigranti morti, dupa ce o ambarcatiune a naufragiat UPDATE

Duminica, 19 Aprilie 2015, ora 15:06
1296 citiri
Tragedie in Mediterana: 700 de imigranti morti, dupa ce o ambarcatiune a naufragiat UPDATE
Foto: BBC News

O ambarcatiune cu peste 700 de imigranti s-a rasturnat, duminica, in Marea Mediterana. Bilantul intermediar arata ca este posibil sa fie vorba de circa 700 de morti. Doar 28 de persoane au fost gasite in viata, in ciuda operatiilor de salvare de amploare declansate.

14.48 - Presedintele francez Francois Hollande a cerut duminica organizarea unei reuniuni europene de urgenta a ministrilor de interne si ai afacerilor externe pentru luarea de masuri. Daca bilantul de 700 de morti se confirma, 'este vorba despre cea mai mare catastrofa din ultimii ani din Marea Mediterana', a declarat Hollande pentru canalul de televiziune Canal+.

13.00 - Naufragiul este posibil sa se fi soldat cu 700 de morti, a anuntat Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati (HCR), relateaza AFP.

Daca acest bilant se confirma, este cea mai mare tragedie din Mediterana si se adauga celor 450 de morti si disparuti in cursul a doua naufragii precedente in mai putin de o saptamana.

11.15 - O ambarcatiune cu ...citeste mai departe despre "Tragedie in Mediterana: 700 de imigranti morti, dupa ce o ambarcatiune a naufragiat UPDATE" pe Ziare.com

#nava rasturnat imigranti Marea Mediterana, #nava rasturnat imigranti, #tragedie nava imigranti , #Stiri Administratie